Oana Moșneagu, declaraţie neaşteptată după nunta cu Vlad Gherman: „Ne-am cam grăbit”

23 07. 2024, 14:18

Oana Moșneagu și Vlad Gherman şi-au unit destinele în urmă cu o lună. Petrecerea a fost una de neuitat, însă actriţa de la Antena 1 a rămas cu unele regrete. A povestit totul în cadrul unui interviu recent.

După o relație de trei ani, Oana Moşneagu şi Vlad Gherman au decis că este momentul să treacă la pasul următor. S-au căsătorit într-un cadru de poveste alături de cele mai apropiate persoane. Invitaţii s-au distrat până dimineaţă, totul a ieşit aşa cum cei doi au sperat, însă actriţa a rămas cu unele regrete.

Ce spune Oana Moşneagu despre ziua nunţii

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au recunoscut că pregătirile pentru nuntă au fost făcute în grabă, pe ultima sută de metri. Bruneta şi-ar fi dorit să aibă mai mult timp să se ocupe de organizare.

Cel mai mare regret al Oanei Moșneagu este legat de ziua în care a avut loc petrecerea de nuntă. Nu au reuşit să găsească o altă dată, astfel au fost nevoiţi să accepte o zi de duminică.

„Nu am schimba multe, dar ziua nunții, da. Am ales duminica din mai multe motive, printre care disponibilitatea locației, pe care noi am rezervat-o cu foarte puțin timp înainte, mult prea puțin ca să mai prindem o zi de sâmbătă liberă vara. Fiind zi de duminică, mulți invitați au plecat la puțin timp după ora 1 dimineața, mai ales cei care aveau filmare de dimineața devreme sau cei care nu și-au luat liber a doua zi de la muncă.

Prietenii apropiați și familia au rămas, noi am închis cu totul la 5 dimineața, dar ne-ar fi plăcut să avem mai mult timp cu toți invitații, nu doar cu o parte dintre ei. Și aș mai schimba timpul de pregătiri, mi-aș da mai mult timp, noi ne-am cam grăbit și, din cauza asta, am făcut alegeri fiind limitați de disponibilități, pentru că am luat multe decizii pe ultima sută de metri. Până și rochia am ridicat-o cu doar jumătate de zi înainte”, a mărturisit Oana Moșneagu, potrivit viva.ro.

 

 

Sursă foto: social media